matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie (f. kwadratowa)
mori:
√
10 + x
+
√
10 − x
=
x
3
10 paź 19:45
lukas:
x
10+x+10−x=
3
x
20=
/*3
3
60=x x=60 chyba dobrze
10 paź 19:50
Godzio:
Chyba nie
10 paź 19:50
lukas:
niech ktos inny tobie rozwiaze skoro mam zle
10 paź 20:03