matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz sume cześc wspólna i sume
Domcio:
oblicz sume część wspólna i róznice a/b b/a a<1,4> b<2,5>
10 paź 19:45
M:
2 lut 06:15
Bo_ra:
aUb=[1,5] a∩b=[2,4] a\b=[1,2) b\a=(4,5]
2 lut 13:20