matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcje...
Patrycja:
Funkcja f(x)= x
2
+ x +1 przesunięto wzgędem osi a) oy b) ox ?
10 paź 18:56
Aga1.:
a) f(x)=x
2
−x+1 b)f(x)=−x
2
−x−1 jeśli dobrze domyśliłam się polecenia.
10 paź 19:01