matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartość bezwględna
help:
||x|−1| = 3 |x−1|+|x|=2 świata mi coś w głowie ale nie wiem za bardzo co
9 paź 18:15
krystek:
IxI−1=3 lub IxI−1=−3
9 paź 18:21
krystek:
Drugi przykład przedziałami x∊(−
∞
,0) x∊<0,1) x∊<1,
∞
)
9 paź 18:22