matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:)
radek:
log
5
[3+log
4
(log
2
x +10)]=1
8 paź 21:11
Krzysiek:
1=log
5
5 czyli: 3+log
4
(log
2
x+10) =5 log
4
(log
2
x+10) =2 2=log
4
16 itd
8 paź 21:14
radek:
ahaa. bardzo dziekuje
8 paź 21:21