matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby zespolone
tabi:
wykonaj dzialanie:
1+i
1−i
8 paź 17:51
Aga1.:
1+i
(1+i)(1+i)
1+2i−1
2i
=
=
=
=i
1−i
(1−i)(1+i)
1−i
2
2
8 paź 17:54
tabi:
dziekuje
8 paź 17:55
tabi:
(4−i)(3−2i)=? ile to bedzie?
8 paź 18:01
tabi:
dobra juz wiem
8 paź 18:03