Oblicz
Wioleta: Jak obliczyć takie coś

(kwadrat dotyczy tylko liczby w nawiasie )
⁵√(0.36)²
8 paź 16:48
krystek: | | 36 | | 9 | | 3 | |
=( |
| )25=( |
| )25=( |
| )45 |
| | 100 | | 25 | | 5 | |
8 paź 16:53
Wioleta: ale skąd się wzięło (
35 ) do
45 
8 paź 17:16
%25253Cb%25253EWioleta%25253A%25253C%25252Fb%25253E%252520ale%252520sk%2525C4%252585d%252520si%2525C4%252599%252520wzi%2525C4%252599%2525C5%252582o%252520%252520(%252520%25253Cspan%252520style%25253D%252522font-family%25253Atimes%25253B%252520margin-left%25253A1px%25253B%252520margin-right%25253A1px%252522%25253E%25253Csup%252520style%25253D%252522text-decoration%25253Aunderline%25253B%252522%25253E3%25253C%25252Fsup%25253E%25253Csub%252520style%25253D%252522margin-left%25253A-6px%25253B%252520margin-right%25253A0px%25253B%252522%25253E5%25253C%25252Fsub%25253E%25253C%25252Fspan%25253E%252520)%252520do%252520%25253Cspan%252520style%25253D%252522font-family%25253Atimes%25253B%252520margin-left%25253A1px%25253B%252520margin-right%25253A1px%252522%25253E%25253Csup%252520style%25253D%252522text-decoration%25253Aunderline%25253B%252522%25253E4%25253C%25252Fsup%25253E%25253Csub%252520style%25253D%252522margin-left%25253A-6px%25253B%252520margin-right%25253A0px%25253B%252522%25253E5%25253C%25252Fsub%25253E%25253C%25252Fspan%25253E%252520%25253Cimg%252520style%25253D%252522margin-bottom%25253A-3px%252522%252520src%25253D%252522emots%25252F2%25252Fpytajnik.gif%252522%25253E%25253Cimg%252520style%25253D%252522margin-bottom%25253A-3px%252522%252520src%25253D%252522emots%25252F2%25252Fpytajnik.gif%252522%25253E%25250A%25250A
8 paź 17:16
Wioleta: ale skąd się wzięło (
35 ) do
45 
8 paź 17:16
8 paź 17:17
Wioleta: teraz to rozumiem , dziękuje bardzo
8 paź 17:19
beata: −1 3/5 * −1 3/5
6 maj 16:05