wykres funkcji
Asia: sporządź wykres fynkcji f gdy:
prosze o rozpisanie wykresem się zajmę
7 paź 19:58
7 paź 20:00
Asia: dziękuje za podpowiedź nie myśle zbytnio o tej porze

7 paź 20:03
sushi_gg6397228:
to trzeba bylo robic za dnia wczoraj i dzis, a nie na wieczor
7 paź 20:04
Asia: wcześniej sie zajęłam innymi przedmiotami mój błąd

pomożesz z pierwszym przykładem ? prosze

x≠0
D=R/{0}
i nie wiem co dalej
7 paź 20:06
sushi_gg6397228:
a tam jest minus czy tak sie machnął?
7 paź 20:10
Aga1.: | | x+2 | | 2 | | x | | 2 | |
y= |
| = |
| + |
| = |
| +1,x≠0 |
| | x | | x | | x | | x | |
7 paź 20:11
Asia: pomyliło mi się nie ma byc −
7 paź 20:14