matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
x
asia:
Jak to obliczyć? [(1
−1
+1
−1
)
−1
+1
−1
]
−1
7 paź 17:40
Mati:
1
−1
= 1 zatem 1
−1
+1
−1
= 2
1
2
−1
=
2
1
(
)
−1
= 2
2
7 paź 17:42
Piotr:
1
−1
= 1
2
3
(
)
−1
=
3
2
7 paź 17:43
sushi_gg6397228:
1
−1
=...
7 paź 17:43
Mati:
oj coś zjadłem
jeszcze raz
7 paź 17:43
Mati:
ok koledzy pomogli
7 paź 17:43
asia:
2
?
3
7 paź 18:00
sushi_gg6397228:
tak
7 paź 18:05
asia:
dzięki
7 paź 18:11