matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
W jakich miejscach funkcja przecina osie układu współrzędnych
głupek:(:
W jakich miejscach funkcja przecina osie układu współrzędnych f(x)= x+2 / 2x−8 f(x)=x+2 / x
2
−16 f(x)=x+6 / (x−1)(x4) prosiłabym o wytłumaczenie .
7 paź 16:39