matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja kwadratowa, wartość
zwe:
dla jakich argumentów funkcja f(x)= x
2
+10x +10 przyjmuje wartość − 11
7 paź 16:18
sushi_gg6397228:
f(x) =−11 i podstawiasz do wzoru
7 paź 16:31
Mila:
x
2
+10x +10 = − 11 rozwiąż.
7 paź 16:57