Porównaj liczby z i y
umcykcyk:
x=32000
y=23000
7 paź 16:12
olaaa: : o
7 paź 16:12
umcykcyk: porównaj liczby x i y *
7 paź 16:13
Eta:
(3
2)
1000 i (2
3)
1000
odpowiedz teraz samodzielnie na to pytanie
7 paź 16:14
Bogdan:
x = (32)1000 = ...
y = (23)1000 = ...
7 paź 16:14
ZKS:
x = y / 1/1000
32 = 23
Dokończ.
7 paź 16:15
asdf: x>y
7 paź 16:15
Bogdan:
ale się
Eto mijamy, pozdrawiam
7 paź 16:15
asdf: ale syplo
7 paź 16:15
Eta:
Witam
Bogdanie 
Tym razem ja byłam "deko" szybsza
7 paź 16:16
umcykcyk: 91000 i 81000 no tak , x<y !
7 paź 16:16
umcykcyk: jak x większe ? coś źle mi wychodzi .
7 paź 16:17
Eta:
x >y
7 paź 16:18
Eta:
9>8
7 paź 16:18
umcykcyk: jeju tak , co za wstyd z taką gapą !
7 paź 16:19
umcykcyk: dziękuję
7 paź 16:20
7 paź 16:20