matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
geometria
monia41:
drabina dł5m oparta jest o ściane budynku na wys.4,8 m.pod jakim kątem oparta jest drabina
7 paź 15:47
PuRXUTM:
4,8
sinx=
=,096
5
odczytujesz z tablic dla jakiego x ( czy tam alfa ) sinx=0,96
7 paź 15:54