matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomóżcie
karolka:
przekształcającwykres funkcji f(x)=2
x
naszkicuj wykres f. g(x)=2
x+2
+2
x+3
−24*2
x
jak rozpisac to 24 bo reszte wiem?
7 paź 15:08
Aga1.:
g(x)=2
x+2
(1+2−6}
7 paź 15:13
karolka:
Dziękuje
7 paź 15:14