pierwiastki
Lady: Liczba
3√3 *
6√3 jest równa
1.
9√3
2. p18{3}
3. p18{6}
4.
√3
kurcze wzory są jeżeli jest ten sam wykładnik
8 maj 21:26
@Basia:
3√3*6√3 = 313*316 = 313+16
dalej już sobie chyba policzysz
8 maj 21:29
Lady: dzięki

moze dam rade
8 maj 21:30
Krzysiek: 3 13 *3 16 =3 12 =√3
8 maj 21:31
Krzysiek: o wlasnie
8 maj 21:31
Lady: oj dziękuję
8 maj 21:32
Eta: odp 4/
bo 3√3= 313
6√3 = 316
więc 313*316 = 312= √3
bo 13 + 16 = 12
8 maj 21:32
Darek: 332 * 362=332 * 33= 392=√39
8 maj 21:33
8 maj 21:34
Darek: a btw zle zrobilem bo trojeczke idzialem w potedze xd o ja slepy xd uudajcie ze tego tam nie ma
8 maj 21:35
Krzysiek: darek−zle
8 maj 21:35
Krzysiek: tam nic nie ma
8 maj 21:35
Eta: Jak nie ma

?.... jak jest "byk"
8 maj 21:36
Krzysiek:
8 maj 21:37
Darek: ojno patrzajcie ktora godzina, dawno po dobranocce, powinienem juz spac

wstyd mi ze pomylilem
3√3 z
√33
ale czasem bywa
8 maj 21:38