Rachunek prawdopodobieństwa
ola: Pani Ada chce zamówić zupę, drugie danie i deser. Na ile sposobow moze to zrobic?
Zupy: grzybowa, grochowa, rosol
Drugie danie: pierogi z miesem, nalesniki, gulasz wieprzowy
Deser: lody, kisiel
6 paź 23:07
konrad: 3*3*2=...
6 paź 23:18
Eta:
O właśnie

Też idę na kisiel
6 paź 23:27
krystek: Nie będziesz mogła spac , nie objadaj sie!
6 paź 23:29
baca:
pewnie 158 i ruda
6 paź 23:41
Ajtek:
A nawet jak "mała i ruda".
Jadłeś kiedyś grzyb co się rydz nazywa

Małe to i rude, a smakuje lepiej jak borowik (prawdziwek)

.
6 paź 23:44
krystek: Panowie :Kobieta zmienną jest − to wiecie!
6 paź 23:44
PuRXUTM: Baca nie igraj z Etą
6 paź 23:44
PuRXUTM: Ajtek ty ją znasz osobiście ?
6 paź 23:47
baca:
a ja lubię igraszki
6 paź 23:49
Eta:
A kto ich nie lubi?
6 paź 23:50
PuRXUTM: ty może tak ale jak się Eta zdenerwuje to Ci takie zadanie przywali że ci wszystkie owce
wypłoszy
6 paź 23:51
Ajtek:
PuRXUTM im mniej wiesz, tym krócej będa Ciebie przesłuchiwali.
Biorąc pod uwagę, iż
Eta jest z miasta na R, czyli
Rzym, a ja ze stolicy, czyli z
Moskwy to moge powiedzieć że my sie znamy i mieszkamy w bloku obok

.
6 paź 23:51
krystek: Inaczej − owce wilki zjedzą!
6 paź 23:52
baca:
jeśli owce zjedzą wilka, to byłby paradoks, a takie zjawiska w matematyce nie zachodzą
6 paź 23:54
PuRXUTM: wątpisz w możliwości Ety ?

myślisz że nie ma jej na tyle ?
6 paź 23:56
Eta:
@
baca 
Wykaż,że dla każdego singla 1=2
6 paź 23:57
krystek: To fakt − jak sie nie mysli co sie pisz
wilki owce zjedza
Starość nie ,
6 paź 23:57
baca:
Nie ze mną te numery, na żadne egzaminy nie dam się nabrać
7 paź 00:00
Ajtek:
Logiczny paradoks:
owce wilki zjedzą=wilki owce zjedzą
7 paź 00:01
Eta:
Zapomniałam,że jesteś w podstawówce

i pewnie nie wiesz co to jest "singiel" ?
7 paź 00:03
baca:
W podstawówce, w gimnazjum,a nawet w średniej nie wiemy nie tylko co to jest singiel
7 paź 00:06
Ajtek:
"Singiel" to na starych płytach winylowych był wydawany i oznaczał jeden. A że płyta winylowa
miała dwie strony to i piosenki były dwie.
Zatem "singiel" 1=2

.
7 paź 00:07
7 paź 00:07
Eta:
Ajtek
7 paź 00:08
Ajtek:
Eta rzuciłem tylko skojarzenie z "singlem", a że o to chodziło to szczerze nie wiedziałem

.
7 paź 00:12
Eta:
A to mój

(poczciwy, ukochany ........ jamnik
Toffi
7 paź 00:15
Ajtek:
A to moja poczciwa kotka
Hopką zwana
7 paź 00:17
7 paź 00:19
7 paź 00:31
baca:
Ajtek
7 paź 00:38