Dla popytu f(x)
Maciej: Dla popytu f(x)=x*e−x2 wyznacz elastycznosc cenową dla ceny x=3
6 paź 20:04
Maciej: Oraz jak można to kilka podobnych zadań jak to funkcjonuje.
6 paź 20:05
Maciej: up up
6 paź 20:37
Maciej: up
7 paź 07:56
Maciej: Zz...
7 paź 10:10
Maciej: HEEELLPPPPPP
7 paź 21:01
Artur z miasta Neptuna:
Podstawowe pytanie −−− jak sie bada elastycznosc ceny? bez tego to ani rusz
7 paź 21:03
Maciej: cena na osi x a ta funckja na y i podstawić i tyle?
7 paź 21:08
Maciej: Przy zmianie ceny o x% zmeini sie elastyczcnosc ceny
7 paź 21:14
Maciej: podaż/ceny= elastycznosc
7 paź 21:26
Maciej: podaż/ceny= elastycznosc
7 paź 21:26
Maciej: Podobne przykłady można zaprezentować tutaj żebym zajarzył o co chodzi
7 paź 21:34
Maciej: Podobne przykłady można zaprezentować tutaj żebym zajarzył o co chodzi
7 paź 21:34
Artur_z_miasta_Neptuna:
Ty przedewszystkim sprawdź jak się sprawdza elastyczność ceny
7 paź 21:36