matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczby rzeczywiste
pomcyyy:
Prosze o pomoc !
Zadanie 1 do obliczenia:
√
√
17
−1
x
√
√
17
+1
= Zadanie 2 do obliczenia: 32
−
4
: (1/8)
4
= Oraz zadanie 3
4
√
(−8)
2
x 4
3
/
4
=
6 paź 18:16
pomocyy:
refreszujjeeeee pilnie potrzebne
7 paź 10:31