| x8 | ||
y= | ||
| 8(1−x2)4 |
| (x8)' * 8(1−x2)4 − x8 *(8(1−x2)4)' | ||
y= | ||
| (8(1−x2)4)2 |
| 8x7 * 8(1−x2)4 − x8 *(4(8(1−x2)4)3 * (8(1−x2))' | ||
y= | ||
| (8(1−x2)4)2 |
| 8x7 * 8(1−x2)4 − x8 *4(8(1−x2))3* ((8)' * (1−x2)+8*(1−x2)') | ||
y= | ||
| (8(1−x2)4)2 |
| 8x7 * 8(1−x2)4 − x8 *4(8(1−x2))3 * (8*((1)'−(x2)') | ||
y= | ||
| (8(1−x2)4)2 |
| 8x7 * 8(1−x2)4 − x8 *4(8(1−x2))3 * (8*(−2x)) | ||
y= | ||
| (8(1−x2)4)2 |
| x8 | x8 | 1 | x2 | |||||
y = | = | = | ( | )4 = | ||||
| 8(1−x2)4 | 8(x2−1)4 | 8 | x2−1 |
| 1 | x2−1+1 | 1 | 1 | |||||
= | ( | )4 = | (1 + | )4. | ||||
| 8 | x2−1 | 8 | x2−1 |
| 1 | 1 | 1 | ||||
y' = | *4(1 + | )3(1 + | )' | |||
| 8 | x2−1 | x2−1 |
| 1 | x2 | |||
= | ( | )3((x2−1)−1)' | ||
| 2 | x2−1 |
| 1 | x6 | ||
= | *(−1)(x2−1)−2*(x2−1)' | ||
| 2 | (x2−1)3 |
| 1 | x6 | 1 | ||
= − | *2x | |||
| 2 | (x2−1)3 | (x2−1)2 |
| x7 | ||
= − | . | |
| (x2−1)5 |
| 1 | x8 | |||
y = | * | |||
| 8 | (1−x2)4 |
| 1 | 8x7*(1−x2)4 − x8*4(1−x2)3*(1−x2)' | |||
y' = | * | |||
| 8 | ((1−x2)4)2 |
| 1 | 8x7*(1−x2)4 + x8*4(1−x2)3*2x | |||
= | * | |||
| 8 | (1−x2)8 |
| 1 | 8x7*(1−x2) + x8*4*2x | |||
= | *(1−x2)3* | |||
| 8 | (1−x2)8 |
| 1 | 8x7 − 8x9 + 8x9 | |||
= | * | |||
| 8 | (1−x2)5 |
| x7 | ||
= | ||
| (1−x2)5 |
| x7 | ||
= − | . | |
| (x2−1)5 |