?
Patryk: Czy ktoś zna się na oznaczeniach stali ?, potrzebuje takich informacji jakie oznaczenie ma stal
np szybkotnąca lub sprężynowa i inne
5 paź 17:33
5 paź 17:37
5 paź 17:37
Patryk: dzieki zobacze
5 paź 17:53
Patryk: znacie się na tym ?
5 paź 17:53
Piotr:
nie mam o tym zielonego pojecia
5 paź 17:56
Patryk: a czy (przyspiesznie)'=prędkośc
5 paź 18:06
MQ: Jeżeli to ' oznacza u ciebie pochodną, to nie.
5 paź 18:07
Mateusz:
Przyszpieszenie informuje jak szybko zmienia się prędkość
5 paź 18:14
Patryk:

v−prędkość ,t −czas ta czerwona to y=2x
przyspieszanie =2 ?
5 paź 18:17
Patryk: ?
5 paź 18:22