Proszę o pomoc z potęgami
Maniek: POMOCY!
√a √a √a =

?
Wiem, że będzie to a do jakiejś potęgi

tylko jakiej?
4 paź 19:41
Patronus: a1/2*a1/2*a1/2 = a3/2
4 paź 19:43
Maniek: Ale tam nie ma √a * √a * √a
Tam pierwsze a jest pod jednym pierwiastkiem, drugie pod dwoma pierwiastkami, a trzecie pod
trzema pierwiastkami
4 paź 19:47
krystek: (a*a32)12
4 paź 19:49
Maniek: a*a = a2
4 paź 20:01
krystek: nie
4 paź 20:02
krystek: a78
4 paź 20:03
gyyy: δδαβπΔ∞≤≥∊⊂∫←→⇒⇔∑≈≠
4 paź 20:17
Maniek: a dlaczego a7/8 ?
4 paź 20:33