|
| ||||||||||||||
+ | |||||||||||||||
| ||||||||
2 | ||||||||
|
| |||||||||||||||
Z własnoći symbolu Newtona | = | |||||||||||||||
|
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||
= | = | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
| 17*18*19*20*21 | 2*3*4*5*6 | |||
= | * | |||
| 2*3*4*5 | 16*17*18*19*20*21 |
| 16 | 8 | |||
= | = | |||
| 6 | 3 |
| 3 | ||
Patronus wynik nie powinien być | ![]() | |
| 8 |
| 8 | ||
taaa oczywiście | odwróciłem na koniec, dziękuję za czujność | |
| 3 |
| 3 | 8 | |||
To | czy | . | ||
| 8 | 3 |
| 3 | |
![]() | |
| 8 |