matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
radek:
7
√
32
3
√
−64
+
5
√
81
3
√
−27
= (2
3
√
1
4
5
+
3
√
−8
1
3
)
3
√
−0,12
= (6
3
√
−56
+
3
√
448
−
3
√
875
:2
3
√
−7
= prosze o pomoc ; ]
3 paź 17:35
Eta:
1/
7
√
32*(−4)
+
5
√
81*(−3)
=
7
√
−2
7
+
5
√
−3
5
= −2−3= −5 reszta ....... jak się wyśpię
4 paź 00:30