L
agawa: napisz wzor funkcji liniowej ktora spelnia warunki f(−8)=6 i f(−3)=4
3 paź 16:55
Piotr:
czyli masz dwa punkty (−8;6) i (−3;4)
podstaw do wzoru lub wylicz z ukladu rownan ( y= ax+b to tak dla przypomnienia

)
3 paź 17:17
XXXX: f(2)=−3 i f(−1)=3
4 mar 10:12
Artur_z_miasta_Neptuna: analogicznie do październikowych danych
4 mar 10:16
XXXXx: Napisz wzor funkcji liniowej która spełnia warunki f(2)=−3 i f(−1)=3
4 mar 10:16
ogipierogi: czytać cię tu nikt nie będzie uczył, masz czarno na białym napisany algorytm który doprowadzi
cię do wyniku.
licz, napisz co wyliczyłeś, nikt od razu nie był Pitagorasem, ale nie oczekuj tylko gotowych
rozwiązań, bo nie o to w tym chodzi, w ten sposób nic się nie nauczysz.
4 mar 21:55