matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Przestaw jako jedna potęga.
qwe:
25
7
*2
14
= Ktoś pomoże bo zapomniałem?
2 paź 20:15
Eta:
5
14
*2
14
= 10
14
2 paź 20:16
konrad:
=25
7
*4
7
=(25*4)
7
2 paź 20:16
qwe:
Dzięki.
2 paź 20:16