poparcie dla partii X w marcu 2008 wynosiło 24% zas we wrzesniu 2008 bylo rowne
onaxx: poparcie dla partii X w marcu 2008 wynosiło 24% zas we wrzesniu 2008 bylo rowne 30%. Partia X
odnotowała wzrost poparcia o:
i to trzeba zrobic tak: 30%−24%=6% dobrze

?
2 paź 20:12
pigor: ...
poparcie wzrosło
o 6 punktów procentowych , czyli tak jak ty to zrobiła(e)ś,
ale
insza inszość jest taka (wtedy gdy) zrobisz np. tak :
| 30 | | 5 | |
| = |
| =1,25= 125%= 100% + 25% , czyli poparcie wzrosło o 25% .. |
| 24 | | 4 | |
2 paź 20:20
ona00: ale nie ma takiego wyniku 25%
2 paź 20:32
pigor: ... jak nie ma 25% , a jest "twoje"
6 p.p. to ciesz się . ...
2 paź 20:43
kuupa: ⊂≥fdsπ≥∊→fsdfs⇒≈αα∞sdf s←→⇒Ωasdfds≠≠fsf dsdf ∑⇔⊂δδ
9 paź 21:46
JD: jebac disa kurwe
9 paź 21:47