jakie bedom wyniki miejsc zerowych x1 i x2
Rafał: Rafał: czyli x1 to bedzie − 2 − 4/ 2*1 to ile jest
a x 2 to bedzie −2 +4/ 2*1
to jakie bedom wyniki w x 1 i x2?
2 paź 19:25
2 paź 19:29
Rafał: oj piotr napisz z gory dziekuje bo nie ogarniam plus i minus co daja i td
2 paź 20:06
Krzysiek : rafal. Prosze wrocic sobie do kszazki z matematyki albo z podstawowki albo z gimnazjun i
bedziesz wiedzial jak sie dodaje i odejmuje liczby w tym p[rzykladzie co napisales to
−2−4/2=−6/2=−3 a x2 = −2+4/2=2/2=1
3 paź 17:12