nierówności
synu77: OBLICZYŁEM ALE Z DELTY NIEMA PIERWIASTKA .CZY TAK MA BYĆ?
2x≥3(x2−1)
3x2+6x−7≥0
7 maj 23:16
Eta: Niestety nie pomogę Ci

To banał
7 maj 23:23
Mickej:
7 maj 23:25
7 maj 23:26
Eta:
1/ Δ=40 −−−−−− więc są miejsca zerowe

2/ podobnie
7 maj 23:26
Eta: Mickej

? ... co Cię tak rozbawiło ?

7 maj 23:27
xpt: Po 1. Nie krzycz. JA SŁYSZĘ !
Po 2. Znalazłem błąd u Ciebie: "nie ma" pisze sie rozłącznie.
Po 3. Znalazłem kolejny błąd: tak się ogólnie jakoś przyjęło, że najpierw się stawia znak
interpunkcyjny, a potem spację.
Po 4. Już na poważnie: jak liczysz deltę, że Ci nie wychodzą pierwiastki ?
7 maj 23:30
imię lub nick: myślę ze syn chciał powiedzieć że nie wie jak obliczyć pierwiastek z 40 (√40)
7 maj 23:43
synu77: Dzięki za pomoc od Eta.Już zrobiłem.Jak banał to banał.
Xpt też dzięki za uwagi, poprawię się.Nara.
7 maj 23:45
Eta: Też tak myślę
7 maj 23:45
Eta: Ok
synu77 .... miłych snów o
Δ−cie
7 maj 23:47
synu77: imię lub nick masz rację
7 maj 23:47
7 maj 23:50
daveustro: 
Eta, ja dalej nie wiem... Ty to Klara
8 maj 00:12
Eta:
Taaaaaaaaaak

8 maj 00:18
daveustro: aaha xD to idealnie

bo właśnie miałem Cbie o gadu pytać, bo czasami jakiegoś krótkiego tipsa
z maty potrzebuję, czy coś. jest opcja
8 maj 00:20
Eta: Dawaj swoje namiary

odezwę się
8 maj 00:22
daveustro: ab0c0
a=p128164
b=p5st.32
c=pkw.49

8 maj 00:25
Eta:
8 maj 00:29
daveustro:
8 maj 00:30
Eta: Co to ma oznaczać


bo nie wiem?
8 maj 00:31
daveustro: to od końca

c=7 ⇒
daveustro: ab070
8 maj 00:33
daveustro: a, b ∊ N
8 maj 00:35
8 maj 07:13