Naszkicuj wykres funkcji f.Wyznacz jej dziedzinę oraz zbiór wartości i odczytaj
Trip: Naszkicuj wykres funkcji f.Wyznacz jej dziedzinę oraz zbiór wartości i odczytaj z wykresu
przedziały monotoniczności:
f(x)=3/x−2
f(x)=1−3/x
f(x)=3/x−1
f(x)=3/2−x
2 paź 18:49
Eta:
2 paź 19:09
Eta:
2 paź 19:17
Trip: Dziękuję

To bardzo miło z twojej strony.To będzie całe zadanie czy coś jeszcze ?
2 paź 20:38
2 paź 21:17
Trip: dziękuje i przepraszam za niewiedze
2 paź 21:19
Danio: naszkicuj wykres funkcji f(x) = ax jeśli f(x) 3x +1
18 gru 19:17