matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potegi
anmi0op:
1
(
)
−20
* 9
40
=?
3
1
9
40
(3
2
)
40
=
* 9
40
=
=
= ... ?
3
20
3
20
3
20
ma wyjsc 3
100
ale jak?
2 paź 17:43
ZKS:
1
Przy
masz potęgę −20 a nie 20.
3
2 paź 17:46