ile to bedzie
patryk:
−y−4y−4
2 paź 16:30
2 paź 16:33
Magda: a moglbys czytelnej
2 paź 16:34
patryk: −y(do potegi −4)
−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−− (kreska ulamkowa)
y ( do potegi −4)
2 paź 16:34
Patronus:
| (−1)−4*y−4 | |
| = (−1)−4 = 1 |
| y−4 | |
2 paź 16:37
patryk: a moze tez wyjsc Y )do potegi 0) i to sie rowna 0?
i jak ty napisales to dzialanie tutaj, bo mi tak nbie chce wyjsc
2 paź 16:40
patryk: 
?
2 paź 16:46
Patronus: y0 = 1 a nie zero
po lewej przy edytorze tekstu masz "Kliknij po więcej przykładów" i tam jest wyjaśnione jak co
napisać
2 paź 16:54