prosze o pomoc
patryk: sporzadz wykres funkcji y=ax dla x nalezacych do zbiru liczb rzeczywistych jezeli:
a)a = − 1/2
b)a=−1
c)a=−2
d)a=−3
7 maj 22:29
alina: y=ax to funkcja liniowa, której wykres przechodzi przez początek układu współrzędnych. Znajdź
drugi punkt podstawiając pod x jakąkolwiek liczbę różną od 0. Zaznacz oba punkty w układzie
współrzędnych i narysuj prostą.
8 maj 08:19
sylwia: narysuj wykres funkcji, ktory dziedzina jest zboir liczb rzeczywistych, spelniajacej
nastepujace warunki:
−funkcja ma 3 miwjsca zerowe−3,1,3
14 lut 19:08
paulina:
sporzadz wykres funkcji y=ax dla x nalezacych do zbiru liczb rzeczywistych jezeli:
a)a = − 1/2
b)a=−1
c)a=−2
d)a=−3
31 mar 12:55
J:

a) czarny
b) zielony
c) rózowy
d) pomarańczowy
31 mar 12:58