matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
hej
edzia:
√
3
√
3
(
+
)²
√
10
√
7
2 paź 12:15
tn:
a znasz wzór skróconego mnożenia?
2 paź 12:18
edzia:
czyli:
3
3
3
+ 2*
+
=
10
√
10
7
3
6
3
=
+
+
=
10
√
10
7
3
3
=
+ 6 +
=
10
7
21
30
= 6+
+
=
70
70
51
=6 +
=
70
51
=6 I
70
2 paź 12:25
tn:
no, popełniłaś pewien błąd xd spróbuj znaleźć
2 paź 12:35
edzia:
zamiast
√
10
powinno byc
√
70
2 paź 13:40
ania:
i potem nie powinien ten pierwiastek zniknąć nagle jak kamfora
2 paź 14:21
edzia:
ok, juz wiem, dzięki
2 paź 14:38