matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zapisz w postaci potegi o wykladniku wymiernym
Alicja:
Zapisz w postaci potegi o wykladniku wymiernym 4/
√
2
3/
√
3
2 paź 09:38
ania:
2
3
2
3
1/2
2 paź 09:40
Aga1.:
4
2
2
=
=2
2−1/2
=
√
2
2
1/2
2 paź 09:41