matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz mnoż. dziel
malwinkaxdlolżalkocham:
Oblicz . 4 x 1 = 5 x 6 = 9 x 7 = 7 x 6 =
7 maj 21:19
17:
09 2 2 2 1
7 maj 21:40
Damian:
to żart
7 maj 22:11
Katy:
Hahaha, no chyba niektórzy nie mają co robić...to świadczy o ich inteligencji
7 maj 22:13