oblicz wartość wyrażenia
kasia: [√3−2] − [5+√3]
1 paź 14:39
krystek: =−√3+2−5−√3=..
1 paź 14:44
pigor: ... już kiedyś się na tych nawiasach złapałem, też myślałem, że chodzi o wartość bezwzględną, a
okazało się , że chodzi o entier , a więc wtedy tu byłoby :
[√3−2] − [5+√3] = −1+6= 5 . ...
1 paź 14:58
1 paź 15:01
Aga1.: A okazuje się,że nie jest to wartość bezwzględna, ani entier tylko zwykły nawias.
1 paź 15:06
pigor: ...
1 paź 15:34
pigor: ... to co ta
kasia 
testuje cos lub kogoś

...
1 paź 15:36