matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
aaa
Ritka:
Zbiór wszystkich liczb rzeczywistych nie jest dziedziną funkcji:
2x+3
A. f(x)=
5
x
B. f(x)=
x
2
+1
x
C. f(x)=
IxI+1
IxI+1
D. f(x)=
x
30 wrz 18:19
sushi_gg6397228:
co zaproponujesz?
30 wrz 18:24
Beti:
odp. D
30 wrz 18:24