matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
olicz obj. bryły ogr powierzchniami z=x^2+y^2 , x^2 + y^2 =4 , z =0
pawel999:
olicz obj. bryły ogr powierzchniami z=x
2
+y
2
, x
2
+ y
2
=4 , z =0
30 wrz 17:52
M:
2 lut 21:35
M:
8 sie 06:07