obwód trójkąta
niesmiały: Oblicz obwód trójkąta o bokach:
a=5
b=7
c=11

Przygotowuje sie do matury plisss o pomoc...
7 maj 16:10
karolina: Musisz pododawać wszystkie boki do siebie
7 maj 16:11
iro: O=a+b+c
O=5+7+11
O=23
7 maj 16:12
iro: chyba to żart, że do matury
7 maj 16:12
niesmiały: No ej... serio

Myślałem ze to chodzi o co innego...
7 maj 16:14
karolina: 5+7+11=23
7 maj 16:16
;D:
7 maj 16:19
karolina: ha ha ha takiego prostego nie umiesz
7 maj 16:49
Damian: oooo LOL...
7 maj 18:52
radek: nie ze daliscie sie nabrac ;e przeciez widac ze prowokacja
7 maj 18:55
radek: btw zajrzyjcie do mojego zadania bo nie moge zrobic
7 maj 18:55
Damian: gdzie to zadanie
7 maj 19:25
radek: niedaleko , troszeczke w dol , ma 3 odpowiedzi (moje zreszta)
7 maj 19:42