?
Patryk:

F
1=100N
oblicz F
2
200a=a*F
2
F
2=200 N
jest ok ?
28 wrz 17:05
kora: czy to jest na temat?
28 wrz 17:59
Patryk: jaki temat ?
28 wrz 19:40
Saizou : ja bym to poprzedził zapisem
p1=p2
28 wrz 19:47
Patryk: wiesz co to jest ?
28 wrz 19:52
Saizou : prasa albo podnośnik hydrauliczny, bo na tej samej zasadzie działają (zadanie z hydrostatyki)
28 wrz 19:57
Patryk: ok,więc dobrze obliczyłem ?
28 wrz 20:00
Saizou : według mnie tak ale ja specem nie jestem
28 wrz 20:01
Patryk: gdzie jest spec ?
28 wrz 20:23