matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prosze o pomoc :(
juventus27:
oblicz iloczyn wektorowy wektorow AB i v gdzie A(−1,1,−2) b= (0,1,4) zas v jest dowolnym wektorem normalnym prostej x=1−3t oraz y=t lezacym na plaszczyznie Oxy
27 wrz 23:22
Krzysiek:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Iloczyn_wektorowy#Obliczanie
27 wrz 23:25