pilne
BOGI: oblicz odległosc obrazu od soczewki i powiekszenie jeśli:
ogniskowa f=4cm
odległośc przedmiotu x=15
y=?
p=?
7 maj 14:48
kamil: | 1 | | 1 | | 1 | |
| = |
| + |
| z tgeo wyznaczysz sobie y |
| f | | x | | y | |
7 maj 14:58
BOGI: a mozesz podac mi wynik
7 maj 15:08
BOGI: | | 7 | |
mozliwe zetaki wynik wyjdzie |
| |
| | 300 | |
7 maj 15:19
BOGI: powiedz tylko jeszcze jaki wymik wyjdzie chce sie upewnic ze dobrze mi wyszlo
7 maj 15:37
kropka: mi wyszło:
y=623
p=49
7 maj 15:47
BOGI: a mozesz pokazac jak to zroblas es bo mi cos innego wyszlo z gory dzieki
7 maj 15:51
BOGI: HELLP
7 maj 16:19
BOGI: pomozecie czy nie
7 maj 17:14