zad
pomocy!!: Oblicz wyraz ogolny oblicz a6 a10 a15 oblicz S6 jezeli a1=8 a2=4 a4=1 ciag geometryczny
7 maj 14:32
pomocy!!: chodzi mi glownie o s6=?
7 maj 14:32
pomocy!!: dzieki za pomoc;−/
7 maj 14:34
pomocy!!: fajne forum nie ma co
7 maj 14:37
mirek: No przecież Ci już liczyłem.
a
1=8
a
2=4
S
6=15,5
7 maj 14:39
mirek: I się nie spinaj tak gościu, bo nikt nie ma obowiązku Ci pomagać. Ludzie to robią z własnej,
nieprzymuszonej woli.
7 maj 14:41
pomocy!!: a mam pytanie
7 maj 14:44
pomocy!!: po wymnozeniu 1/2 jezeli jest do 6 to nie bedzie +?
7 maj 14:44
pomocy!!: 1+1/64
7 maj 14:45
pomocy!!: ?
7 maj 14:52