27 wrz 15:13
ICSP: albo rozwiąż równanie. Albo wstawiaj po kolei punkty z odpowiedzi.
27 wrz 15:14
Eta:
x=5
27 wrz 15:14
Eta:
D: x≠0 i x≠1
x(x+3)= 3x(x −1) ⇒ ......... x2−5x=0 ⇒x(x−5)=0 .......dokończ
27 wrz 15:16
ICSP:
27 wrz 15:17
Ann: Wiem, ale nie wiem jak zacząć je rozwiązywac
27 wrz 15:17
Eta:

27 wrz 15:17
Eta:
Wkradł się chochlik

x(x+3)=
2x(x−1)
27 wrz 15:18
Ann: chyba nie rozumiem skad to sie wzielo

i gdzie podziala sie 2, skad ta 3 przy x
27 wrz 15:19
Ann: o to juz patrze jeszcze raz
27 wrz 15:20
Ann: dziękuje, o to mi chodzilo

27 wrz 15:21