matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Potęgowanie
karolina:
6
−14
+12*(
1
6
)
15
(
1
18
)
26 wrz 19:56
Piotr:
podpowiedź
1
6
−1
=
6
26 wrz 19:58
karolina:
nie wiem jak poradzić sobie z 12
26 wrz 20:02
karolina:
już jednak sobie poradziłam
dziękuje za podpowiedz
26 wrz 20:04
Piotr:
1
12 = 2*6 = 2*(
)
−1
6
26 wrz 20:04
Piotr:
no to si
26 wrz 20:05