pomoc
pomocy!!:

Oblicz wyraz ogolny oblicz a6 a10 a15 oblicz S6
7 maj 13:19
pomocy!!: tu ja moze podam dla a1=8 a2=4 a4=1
7 maj 13:20
pomocy!!: wie ktos?
7 maj 13:22
kamil: zauwaz ze an/an−1=const. , czyli jest to ciag geometryczny
7 maj 13:25
pomocy!!: wlasnie sory nei napisalam ze to geometryczny
7 maj 13:32
pomocy!!: moze ktos mi to policzyc bo chce spr czy mam dobrze
7 maj 13:32
pomocy!!: ?
7 maj 13:33
pomocy!!: prosze was chodciaz czy mam dobrze s6=16 wyraz ogolny −n+3?
7 maj 13:37
pomocy!!: + 5 sory
7 maj 13:37
7 maj 13:41
pomocy!!: damian prosze...
7 maj 13:45
7 maj 13:47
7 maj 13:49
7 maj 13:49