matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie
werka:
(x+
√
2
)(1−
√
2
)= −1
26 wrz 16:50
M:
3 lut 06:28
Bo_ra:
x−
√
2
x+
√
2
−2=−1 x−
√
2
x=1−
√
2
x(1−
√
2
)=1−
√
2
1−
√
2
x=
1−
√
2
x=1
3 lut 10:30