matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby rzeczywiste
tekla:
wykaz, ze liczba a = 2
31
+ 2
29
jest podzielna przez 10, i jesli zrobilam to tak 2
29
(4+1) = 5 * 2
29
to jest dobrze
25 wrz 17:51
Mila:
Tak. 2
31
=2
29
*2
2
=2
29
*4
25 wrz 18:33