matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prosze jak najszybciej to obliczyć
ziem:
(2/7)
7
*(2,5)
6
25 wrz 17:37
M:
3 lut 06:29
Shizuka:
2
128
15625
2
15625
(
)
7
* (2,5)
6
=
*
=
*
=
7
823543
64
823543
1
31250
=
823543
3 lut 15:10