Prosze o pomoc
dudusiek11: Przedstaw przedział za pomocą nierówności
a) A=( −∞ ; 0)
b) B=(1 ; 2 )
c) C= ( −∞; −1 ) ∪ (0 ; 1)
24 wrz 21:17
Buuu:
C = (−∞; −1) ∪ (0; 1)
x∊C ⇔ (x < −1 ∨ 0 < x < 1)
pozostałe analogicznie
24 wrz 21:20
dudusiek11: Jak nanalogiczne
24 wrz 21:22
dudusiek11: Jak analogicznie
24 wrz 21:25
konrad: no tak
24 wrz 21:26
konrad: na podobnej zasadzie
24 wrz 21:26
dudusiek11: Ale jak bo nie rozumiem
24 wrz 21:26
konrad: normalnie...
a) x<0
b) 1<x<2
24 wrz 21:29
krystek:

I jakie sa x leżące w tym przedziale?
24 wrz 21:30
dudusiek11: dzikeuje za pomoc
24 wrz 21:31
dudusiek11: a jeszcze jedno jak to mam narysowac jeszcze
24 wrz 21:31